Pratite nas na Fejsbuku - i dalje smo aktivni!

Dec 21, 2011

Bey u kupovini! Novi album u pripremi?

Kako prenosi blog Necole Bitchie, iako pod budnim okom strogog obezbeđenja koje ne dozvoljava bilo kakvo fotografisanje, ogromna i trudna Beyoncé primećena je i uslikana preko sigurnosne kamere (slike iznad) u robnoj kući u Vankuveru zajedno sa svojom majkom Tinom, i to u delu za žensku bebi odeću, što nam ponovo sugeriše istinitost izjave Kelly Rowland.

Međutim, izgleda da ni poslednji mesec trudnoće ne može stati na put čvrstoj radnoj navici, ili, bolje rečeno, opsesivnoj radoholičnosti Queen B.

The-Dream, producent sa kojim je Beyoncé stvorila neke od njenih najvećih hitova do sada - poput Single Ladies (Put a Ring on It), nedavno je rekao portalu The Boombox:
Spremna je za rad. Ona je neverovatna! Nikada ne prestaje da radi. Nisam siguran da će trudnoća uspeti da je uspori u tome. Prosto je izvrsna u bilo čemu što radi. Ne znam kako će izvesti sve to. Ona je manijak, u pozitivnom smislu.
Da li to znači da uskoro možemo očekivati novi muzički materijal neumorne buduće mame? Vreme će nam reći, ali ne sumnjamo da je Beyoncé spremna da opravda stihove pesme Run the World (Girls) i pokaže nam tu ''snagu žena da se nakon trudnoće i porođaja vrate na svoj posao''.

No comments:

Post a Comment

Arhiva