Pratite nas na Fejsbuku - i dalje smo aktivni!

Dec 9, 2011

Justin Vernon: ''Kanye je bio u pravu!''


Govoreći o svojim nominacijama na predstojećoj dodeli Grammy nagrada na kojoj je, između ostalog, nominovan u kategoriji Pesma godine u kojoj je i Kanye West nominovan, frontmen četvoročlanog indie-folk sastava Bon Iver u toku radijskog intervjua dotakao se čuvenog kontroverznog događaja sa dodele MTV Video Music Awards 2009. godine, kada je Kanye prekinuo govor Taylor Swift tvrdeći da ''Beyoncé ima najbolji spot svih vremena'', o kome je dao svoje mišljenje.

Vernon kaže:
Stvar o kojoj niko nije pričao kada se sve to dogodilo je u tome da je Kanye bio u pravu! Nakon toga pričao sam sa njim, i rekao mi je: ''Jednostavno nisam mogao da podnesem to da Beyoncéin video za ''Single Ladies'' nije bio izabran za spot godine!''. On shvata da je to što je uradio bilo bezobrazno. 
Ceo intervju možete pogledati ovde.

1 comment:

  1. Naravno da je u pravu. Ne znam ni za koji spot je Swift bila nominovana. Toliko o tome koliko je taj spot zasluzio tu nagradu dok je Single Ladies imao ogroman uticaj. Ljudi su snimali svoje verzije koreografije i pravili Flash Mob-ove na trgovima. Toliko o tome.

    ReplyDelete

Arhiva