Pratite nas na Fejsbuku - i dalje smo aktivni!

Dec 5, 2011

VIDEO: ''Noć sa Beyoncé''


Kao što smo ranije najavili, sinoć je premijerno emitovan muzički specijal britanske televizije ITV pod nazivom A Night with Beyoncé.

U toku specijala snimanog u junu koji sadrži izvođenje najvećih hitova iz solo karijere Queen B - počev od Crazy in Love, preko Irreplaceable i If I Were a Boy, do Single Ladies (Put a Ring on It) - i pesama sa njenog poslednjeg albuma - End of Time, 1+1CountdownBest Thing I Never Had, fanovi iz publike imali su priliku da joj lično postave pitanja koja su ih oduvek zanimala, poput: ''Koja je najneprijatnija stvar koja ti se desila na bini?'' ili ''Da li bi promenila nešto vezano za sebe?'' na koja bi iz prve ruke dobili šarmantne odgovore.

U toku samo jednog sata, tokom sinoćnog emitovanja Noći uz Beyoncé, na Twitteru je bilo čak 8 različitih svetskih trend topics vezanih za Beyoncé (#ANightWithBeyonce, #beyonceLove Countdown, Year of 4, #SingleLadies i dr.). Uz ovo, zabeležen je i popriličan porast prodaje albuma 4 i njegovih singlova na iTunes servisu u Ujedinjenom Kraljevstvu, pa se tako 4 vratio u Top 10 iTunes liste albuma na 8. mestu, a na britanskoj Top 100 Pop listi Bey se našla sa čak 6 pesama istovremeno, uključujući i najnoviji singl - jednu od omiljenih pesama Jessie J ove godine, pesmu Love on Top na 14. mestu.

Ispod pogledajte ovaj sjajan specijal u celini.



No comments:

Post a Comment

Arhiva