Pratite nas na Fejsbuku - i dalje smo aktivni!

Dec 24, 2011

2+0+1+1 = ''4'': ''4 intimnih noći'' u Roselandu


Četiri neverovatnom brzinom rasprodate koncertne noći u Roselandu jedan su od najvećih ovogodišnjih događaja za Beyoncé.

2+0+1+1 = ''4''
Najveći trenuci za Beyoncé u 2011.:

Prethodno:
Dodela Billboard Music Awards 2011
Beyoncé u poslednjoj epizodi emisije Oprah Winfrey Show
Kampanja Let's Move
Festival Glastonbury
Lansiranje albuma 4 u Evropi
Objavljivanje i promovisanje albuma 4 u SAD
Nastup u čast Michaelu Jacksonu

Beyoncé je u avgustu iskoristila priliku da se poveže sa fanovima kako to ona najbolje ume i nastupila u njujorškoj čuvenoj koncertnoj hali Roseland. Od trenutka kada je zvanično otvorena prodaja karata, prvi koncert je rasprodat za rekordne 22 sekunde, a preostala tri u narednom minutu. Ove intimne noći jedna su od retkih prilika kada je Beyoncé izvela pesme sa albuma 4, odnosno prva i jedina van evropskih festivala.


4 Intimate Nights with Beyoncé beleže izvanredan uspeh među fanovima koji su satima na kiši čekali na svoju jedinsvenu šansu da prisustvuju jednom od retkih nastupa. Koncertima su prisustvovale i neke od poznatih ličnosti i prijatelja Beyoncé, kao što su Paul McCartney, Lady Gaga, Jennifer Hudson, The-Dream i drugi.

Ovaj specialni nastup objavljen je kroz DVD izdanje Live at Roseland koje sadrži i snimke iz privatne arhive Queen B koji nam pripovedaju njenu dosadašnju životnu priču.





No comments:

Post a Comment

Arhiva