Pratite nas na Fejsbuku - i dalje smo aktivni!

Dec 12, 2011

Beyoncé u emisiji ''TV Xuxa''

Beyoncé ''gostovala'' u emisiji TV Xuxa brazilske televizije Rede Globo putem video bima.

U pomenutoj TV emisiji, emitovan je prethodno snimljen intervju u kome Beyoncé priča o svom najnovijem muzikom projektu, pesmama 1+1 i Run the World (Girls), i o fanovima iz Brazila.

Govoreći o spotu za ''jednu od njenih najomiljenijih i najličnijih pesama na albumu 4'', koja je nedavno i imenovana pesmom godine, Bey kaže:
Budući da je pesma ''1+1'' prilično jednostavna, želela sam da i spot bude klasičan i jednostavan, da na neki način istaknem prirodnu lepotu, i da on dobije pomalo umetnički i inovativni oblik, pa smo došli na ideju ovog zanimljivog osvetljenja koje te na neki način hipnotiše. Moja omiljena scena je trenutak kada se nisam mogla suzdržati i kada sam jednostavno počela da plačem. To je verovatno najiskreniji trenutak u spotu, i postoji nešto divno u vezi sa njim što čini ovaj spot tako iskrenim. On je takođe veoma seksi, ali i elegantan.
Kada je spot za Run the World (Girls) u pitanju, koreografija za ovu pesmu bila je najsloženiji ples koji je Beyoncé ikada uradila:
Nakon par meseci, pronašli smo sjajne plesače iz Mozambika na internetu, i otkrili jako zanimljive pokrete ramena koje žene u Etiopiji koriste prilikom zavođenja, što je deo njihove kulture, i sve smo to spojili sa pokretima stopala. Bio je pravi izazov raditi ovo, ali istovremeno i jako zabavno, jer je izgledalo kao da smo otkrili nešto novo, a to je ono što ja želim - želim da radim osvežavajuće stvari i nešto što ima uticaj na svet.
 Ceo intervju pogledajte ispod.

No comments:

Post a Comment

Arhiva