Pratite nas na Fejsbuku - i dalje smo aktivni!

Jan 27, 2012

Uskoro statua Beyoncé u Hjustonu


Rodni grad Beyoncé podržao je kompaniju Armdeonce Ventures u ideji o odavanju počasti jednom od najgrandioznijih svetskih umetnika današnjice - sa gotovo dvodecenijskom izvanredno uspešnom karijerom, to je svakako naša Queen B, kroz podizanje njene statue.

Marcus Mitchell, jedan od dvojice vlasnika Armdeonce Ventures, objašnjava projekat:
Mnogima se odaje počast tek nakon njihove smrti, pa je naša ideja - zašto ne bi to izvršili dok je osoba o kojoj se radi još uvek među nama? Dobili smo osećaj da je sada njeno vreme da bude počastvovana.
O osnovnoj zamisli izgleda planiranog spomenika, Mitchell dalje kaže:
Imamo plan da izgradimo ogromnu dvoranu na čijim će se vratima, pri njihovom otvaranju, naći imena donatora na zasebnim pločicama. Tu će se naći i materijal Beyoncé sa grupom Destiny's Child, kao i njena garderoba, što će sve izgledati kao mali muzej.
Ukoliko sve bude teklo po planu, veliko otkrivanje statue održaće se, simbolično, 4. septembra ove godine - na dan rođenja vlasnice 16 Grammy nagrada. Deo prihoda ostvarenih ovim projektom otićiće na račun različitih organizacija, poput Music for America i Survivor, dobrotvorne zadužbine Beyoncé.

No comments:

Post a Comment