Pratite nas na Fejsbuku - i dalje smo aktivni!

Jan 3, 2012

Beyoncé još uvek trudna, slavi Novu godinu sa Jay-Zijem

Foto
Iako se na samom kraju 2011. svet Twittera oteo kontroli u tvrdnji da je Beyoncé rodila svoje prvo dete - Tianu May Carter, svedoci novogodišnje proslave Bey i Jay-Zija tvrde suprotno.

Kako prenosi sajt Food Republic sa lica mesta, Queen B je sa svojim suprugom i detetom u stomaku provela luksuzno novogodišnje veče u njujorškom restoranu Buttermilk Channel u Bruklinu. Jedan od zaposlenih u pomenutom restoranu kaže:
Te večeri Beyoncé je definitivno bila prava trudnica. Uživali su u prijatnoj i intimnoj večeri, sedeći jedno uz drugo.
Drugi ''očevici'' dodaju:
Beyoncé je izgledala sjajno. Nosila je cipele sa neverovatno visokim potpeticama što je bilo zadivljujuće s obzirom na njenu očigledno poodmaklu trudnoću. Izgledala je kao da će se svakog trenutka poroditi.
Solange Knowles, mlađa sestra Beyoncé, 1. januara na svom Twitter profilu napisala je:
Ovacije za moju sestru jer je najslađa trudnica ikada!
Beyoncé Srbija blog vam je preneo da će se Bey pojaviti u novogodišnjem programu televizije ABC, očekujući njen nastup uživo. Međutim, emitovano je njeno izvođenje pesme I Was Here snimljeno juna prošle godine u Londonu. Ryan Seacrest, jedan od voditelja ovog programa, tom prilikom rekao je da ''Beyoncé nije bila u mogućnosti da uživo bude prisutna jer se svakog trenutka očekuje njen porođaj'', što je u ovom trenutku već svakako sigurno.

Kada je Tiana May Carter u pitanju, istina je da ona postoji i da je ''došla na svet'' u vreme kada se najviše pričalo o porođaju Queen B, ali to nije dete ovog slavnog para.

No comments:

Post a Comment