Pratite nas na Fejsbuku - i dalje smo aktivni!

Jan 28, 2012

Oprah (ipak) neće biti kuma Blue Ivy

Bey, Oprah i Dakota Fanning na snimanju poslednje epizode
emisije Oprah Show , 17. maja 2011. (Foto)
Od rođenja Blue Ivy (mada i pre toga), čini se da novinari imaju neobuzdano veliku želju za objavljivanjem ekskluzivnih informacija o Beyoncé i Jay-Ziju - od kojih smo dobili samo jednu zvaničnu izjavu - kao i o njihovoj prinovi, te je ovaj par u poslednje vreme veoma učestalo u javnosti praćen mnogobrojnim informacijama sumnjivih izvora i glasinama različite vrste, koje treba uzimati sa dosta rezerve, a od kojih se za gotovo sve na kraju utvrdi da su netačne.

Jedna od takvih je i vest o navodnom novonastalom kumstvu između Opre Winfrey i Carterovih.

Kako javlja s2s Magazine, Oprah ipak nije izabrana za kumu male Blue. Šta više, prema rečima njene najbolje prijateljice, Gayle King, slavna voditeljka još uvek nije uspela da pošalje svoj poklon bebi (dakle, ipak im nije poslala ''gomilu dečjih knjiga'', kako je prvobitno neimenovani izvor tvrdio).

U jutarnjem programu američke televizije CBS, The Early Show, Gayle je izjavila:
U trenutku kada je Blue Ivy rođena, ona [Oprah] je bila na putu do Južne Afrike, tako da tada nije ni znala da se beba rodila. Dakle, ne, definitivno nije istina da je ona kuma.
Gayle, koja je zapravo u kumskim vezama sa Oprom, dodaje:
Ona je, naravno, prijatelj Beyoncé i Jay-Zija, i voli ih puno. Trenutno radi na tome da im pošalje poklon za bebu. Nije imala vremena da to uradi jer je bila na putu.

No comments:

Post a Comment