Pratite nas na Fejsbuku - i dalje smo aktivni!

Jan 10, 2012

Stiže zvanična potvrda o rođenju Blue Ivy, Jay-Z objavio pesmu u njenu čast

Zgrada Empire State uoči rođenja Blue Ivy
Carterovi su zvanično dali prvu zajedničku izjavu o rođenju svog prvog deteta, dok je Jay objavio veoma ličnu očinsku odu posvećenu Blue Ivy. Neke od prvih informacija o porođaju Queen B nisu istinite.

Na svojim zvaničnim sajtovima, Beyoncé i Jay-Z objavili su:
Zdravo, bebo Blue! Sa radošću objavljujemo dolazak na svet naše prelepe kćerke, Blue Ivy Carter, rođene u subotu 7. januara 2012. Njeno rođenje bilo je emotivno i ispunjeno mirom, osećamo se kao u raju. Rođena je prirodnim putem, težine 3,17 kg. Ovo je bilo najveće iskustvo u našim životima. Zahvalni smo svima na svim vašim molitvama, upućenim željama, ljubavi i podršci.
Inspirisan ''najneverovatnijim osećanjem'', Jay je napisao veoma emotivnu pesmu Glory u čast svom prvom detetu, koja je veoma privatanog i ''otkrivajućeg'' karaktera. Nazivajući Blue Ivy ''najdivnijim stvorenjem na svetu'' i ''tatinom devojčicom'', Jay-Z nam kroz tekst ove pesme otkriva i da je Beyoncé prethodno imala (bar jedan) pobačaj:

Lažne uzbune, lažni počeci
Sve je to popravio zvuk tvog srca
Sva ona patnja prošlog puta
Molio sam se jako da je to poslednji put
... 
Prošli put, pobačaj je bio tako tragičan
Bojali smo se da si nestala
Ali ne, bebo, ti si čarobna...

Glory sadrži i zvuk bebinog plača, za koji se pretpostavlja da je to najverovatnije lično Blue Ivy Carter, s obzirom da naslov pesme sadrži i njene inicijale (''feat. B.I.C'), a pesmu poslušajte ispod ili ovde:


Što se tiče prvobitnih informacija o porođaju, kako je Solange pokušala da nagovesti, mnoge od njih nisu tačne. Na primer, Jay-Z nije platio 1,3 miliona dolara za iznajmljivanje čitavog sprata bolnice Lenox Hill Hospital u kojoj se odigrao porođaj, već je cena bila uobičajena za pružene usluge, prema rečima zastupnika bolnice, Franka Danze. On dalje kaže da se nijedna od porodica koje su se u tom trenutku našle u ovoj privatnoj bolnici nije žalila na navodno, kako su neki mediji naveli, ''agresivan pristup obezbeđenja'' Beyoncé i Jay-Zija, kao i da je ovaj par imao svoje telohranitelje, ali da je ipak čitavo obezbeđenje u ustanovi bilo pod apsolutnom kontrolom same bolnice.
Takođe, Queen B se porodila prirodnim putem (kao što se u njenom saopštenju iznad kaže), a ne carskim rezom.

No comments:

Post a Comment