Pratite nas na Fejsbuku - i dalje smo aktivni!

Nov 21, 2011

Projekcija DVD-ja ''Live at Roseland'' u Njujorku


Sinoć je u njujorškom pozorištu Paris Theatre odžrano premijerno prikazivanje DVD-ja Live at Roseland, paralelno sa svetskom onlajn premijerom istog (koju možete pogledati do kraja dana), na kome je prisustvovala i Beyoncé.

Premijernoj projekciji prethodio je intervju medijske kompanije Associated Press u toku koga je Beyoncé govorila o svom najnovijem DVD izdanju i o samom koncertu. O tome kako je održala sjajan koncert trudna, što tada još nije bilo javno objavljeno, i u visokim potpeticama, Bey kaže:
Sve vreme sam mislila: ''Svi znaju, svi mogu da primete!'' Iskreno sam bila zahvalna, i kada sam stigla na koncert, kao što sam i rekla na DVD-ju, videla sam sve kako stoje ispred u redu sa svojim kišobranima, čekajući satima, i jednostavno sam želela da dam sve od sebe.
Kada ste trudni, malo je teže disati, i bilo je teško izvoditi koreografiju i pevati istovremeno, ali pronašla sam snagu u ljubavi koju su mi pružili svi fanovi.
Na pitanje kako je fanovi inspirišu kroz karijeru, Bey odgovara:
Dok nastupam mogu da vidim sve sjajne fanove u publici, jer izvode koreografiju napornije od mene. Neki od njih kažu: ''Bey, nemoj da me nisi stavila na DVD!'', i ja to obavezno uradim. Postoji posebna povezanost između nas, i sve to me čini jako ponosnom. Ponekad kada slučajno vidim nešto na internetu, a pokušavam da to radim što manje jer dovodi do ludila, primetim koliko se fanovi zalažu za mene, i cenim to; međutim nekad hoću da im kažem da uspore malo, ali je sve to zaista lepo i ja se najiskrenije trudim da im dam sve od sebe.
Intervju pogledajte ispod:



U nastavku pogledajte slike sa crvenog tepiha i intervjua:
















No comments:

Post a Comment

Arhiva