Pratite nas na Fejsbuku - i dalje smo aktivni!

Nov 3, 2011

Beyoncé o trudnoći, lansiranju parfema, novom filmskom projektu...


Portal omg! je prisustvovao skorašnjem lansiranju trećeg Beyoncéinog parfema - Pulse - u Njujorku, i iskoristio tu priliku da uradi intervju sa njom.

Kako omg! prenosi, Bey tvrdi da je ova godina ''najboljla godina u njenom životu'':
Dešava mi se sve što sam ikada želela, o tome Bog odlučuje i drago mi je što je to sada, u najboljem periodu mog života.

Verovatno sreći jedne od najvrednijih osoba u šoubiznisu doprinose lansiranje parfema, uspeh modne linije House of Deréon u Londonu i ''platinasta'' prodaja albuma 4, ali postoji jedna stvar koja je čini mnogo srećnijom - njena trudnoća:
Činjenica da sam žena je veliki dar, a uskoro ću dobiti najveći dar koji čovek može da ima. Osećam se veoma jako, i sve ovo je kao čudo.
Beyoncé nastavlja:
Oduvek mi je jako bilo važno da svom budućem detetu pružim snažnu porodičnu osnovu, i zaista sam najbolji prijatelj sa osobom sa kojom očekujem ovo dete.

Pulse

Što se tiče poslova koje obavlja van muzičke industrije, kao svoje uzore u tom segmentu, Bey istače Elizabeth Taylor:
Razmišljam o Elizabeth Taylor i o svim ikonama koje poštujem, a sve su one imale svoj parfem. Mislim da biti ikona to podrazumeva, i ne uzimam olako to što sam jedna od tih žena.

Ono što je ključno kod Beyoncéinog zdravog razuma i stava kada su u pitanju poslovi čiji je deo, to je njen osećaj odgovornosti prema svojim fanovima:
Kada sam odlučila da pravim parfem, htela sam da pronađem prave partnere i da budem sigurna da je to nešto što dolazi iz mog srca i da nije nešto što samo nosi moje ime. Zajedno smo veoma naporno radili, i oni imaju sjajne parfimere i dizajnere, ali ne dozvoljavam nikome da odlučuje umesto mene o tome kakav bi moji parfemi trebalo da imaju miris.
Beyoncé će, zajedno sa Clint Eastwoodom, raditi od sledeće godine na svom sledećem filmskom projektu - rimejku filma Zvezda je rođena (A Star is Born). Uprkos tome što i sama nosi status poznate ličnosti, skromna r&b zvezda još uvek ima tremu kada vodi razgovor sa Eastwoodom:
To je jače od mene! Jednostavno ga jako poštujem i divim mu se. Izgleda mi kao san to što ćemo raditi zajedno.
Bey dodaje da njena trudnoća neće usporavati projekat, navodeći da producijski tim još uvek traži glumca koji bi igrao glavnu mušku ulogu, kao i da je pisanje scenarija u toku. Takođe naglašava da će početi sa snimanjem muzike za film, i da je vremenski sve odlično uklopljeno.

Izvori: omg!, BeyoncéOnline.com

No comments:

Post a Comment

Arhiva