Pratite nas na Fejsbuku - i dalje smo aktivni!

Aug 3, 2012

Ujedinjene nacije i Beyoncé Vas pozivaju: Ostavite svoj trag - učinite dobro delo!

Otkriveno je značenje tajanstvene poruke koju nam je Beyoncé nedavno uputila! Povodom predstojećeg Svetskog Humanitarnog dana, koji se svake godine obeležava 19. avgusta i slavi humani duh i pružanje pomoći drugim ljudima, Beyoncé se pridružuje Ujedinjenim nacijama i svetskim humanitarnim organizacijama u misiji podsticanja što većeg broja ljudi da se uključi i učini nešto dobro za svoju okolinu.


Spot za pesmu I Was Here, čiji je naslov tema kampanje, biće snimljen pred publikom u sali Generalne skupštine UN u Njujorku, a premijerno će biti predstavljen 19. avgusta. Beyoncé i Diane Warren, pisac ove pesme, doniraće spot u ovu svrhu.


Na svom sajtu, Queen Bey piše:
19. avgusta 2012. aktiviraćemo se zajedno - jedni za druge. Učini bilo šta, sve je značajno. Učini nešto za nekoga.
Bey, koja će takođe nastupiti specijalno za ovu priliku, dalje kaže:
Često pročitamo naslove u novinama i zapitamo se šta možemo učiniti da stvarno pomognemo. Svetski Humanitarni dan je prilika za sve nas da se udružimo i promenimo stvari na bolje. Ovo je naše vreme da ostavimo svoj trag i pokažemo da smo bili tu i da smo želeli da poboljšamo stanje.
Da bi učestvovali u ovoj akciji, posetite sajt whd-iwashere.org i sledite jednostavna uputstva, a 19. avgusta učinite nešto za nekoga, istovremeno sa celom planetom, podelite to sa svima i recite ''I Was Here''!

No comments:

Post a Comment