Pratite nas na Fejsbuku - i dalje smo aktivni!

Oct 31, 2011

Najbolji spot sa albuma ''4'' do sada je...


Nakon što je Queen B objavila spotove za polovinu pesama sa svog albuma 4, portal Billboard.com odlučio je da napravi ''presek'' i pruži priliku svojim čitaocima da odluče koji je od njih 6 najbolji.

Run the World (Girls)
Spot objavljen: 18. maja
Beyoncé  na konju u apokaliptičnom svetu, predvodi svoju žensku armiju i vodi bitku protiv jačeg pola svojom više nego upečatljivom koreografijom. Pogodite: ko je pobedio?

Best Thing I Never Had
Spot objavljen: 7. jula
Tri reči: venčanje iz snova. Nakon tri godine od svog pravog venčanja koje je proteklo daleko od očiju javnosti, u ovom veoma radosnom video klipu konačno možemo videti Bey kako ponosno šeta u svojoj venčanici.

1+1
Spot objavljen: 26. avgusta
Prilično jednostavan spot za ovu baladu inspirisanu muzikom Prince-a, svojim scenama oduzima dah, dok nam Bey, koristeći se inovativnim osvetljenjem i efektima, daje svoju viziju najiskrenije ljubavi.

Countdown
Spot objavljen: 7. oktobra
U ovom ''živahnom'' i šarenolikom spotu inspirisanom modom 50-tih i 60-tih godina prošlog veka, Bey odaje počast najuticajnijim ženskim ličnostima filmske i muzičke industrije iz pomenutog perioda.

Love on Top
Spot objavljen: 16. oktobra
Svojom koreografijom koja vraća u vremena grupa poput Jackson 5 ili New Edition, Beyoncé nam ponovo vizuelno dočarava svoju neizmernu sreću u vezi sa svojim odabranim.

Party
Spot objavljen: 26. oktobra
U video klipu za prvu i jedinu saradnju na albumu 4, J. Cole, zajedno sa Kelly Rowland i Solange Knowles, pridružuje se Beyoncé na njenoj žurci.


Glasajte sada u anketi na sajtu Billboard.com i pogledajte rezultate!

Koji je po vama najbolji spot do sada? :-)

2 comments:

  1. Countdown je, barem po meni, njen najnajnajnajbolji spot I-K-A-D-A. xD ♥

    P.S. Ja ostavljam komentar na tvom blogu. :O #shock

    P.P.S. Idem da spavam. :'D

    ReplyDelete
  2. @Iznie

    Drago mi je! :D

    Kakva privilegija :O x_x *pada u nesvest*

    Ae, laku noć.
    O.o :D

    ReplyDelete