Pratite nas na Fejsbuku - i dalje smo aktivni!

Aug 17, 2012

Beyoncé u emisiji ''Anderson Cooper 360°'' (Intervju, iza scene)

Juče je emitovano specijalno gostovanje Queen Bey u emisiji Andersona Coopera na kanalu CNN, posvećeno predstojećem Svetskom Humanitarnom danu, čije smo snimanje već imali prilike da ispratimo putem brojnih slika.

Beyoncé, sa kojom se u emisiji pojavila i Valerie Amos, podsekretar UN za humanitarna pitanja, o pesmi I Was Here, koju je posvetila i donirala u ove svrhe, kaže:
''I Was Here'' kaže: ''Želim da ostavim svoj trag na pesku vremena'', i mislim da je u suštini to san svakog od nas, da ostavimo svoje obeležje na ovom svetu, da znamo da je naš život značio, da smo učinili nešto za nekoga i da smo širili pozitivnu energiju, kroz velika ili mala dela. Dakle, pesma je savršeno odgovarala Humanitarnom danu.
Definitivno [želim da širim pozitivnu energiju]. Svi mi imamo svoju svrhu i svoje mogućnosti. Nisam sigurna da li je to pomalo sebično ili nije, ali sjajan je osećaj raditi nešto dobro za nekoga. Mislim da je veoma važno to što UN pokušava da uključi ceo svet u ovu akciju, i to je ono što ja ustvari predstavljam.
Bey završava:
Treba shvatiti da kada bi svako od nas u jednom danu uradio neku malu ali značajnu stvar, to bi zaista bilo uticajno.
U nastavku pogledajte ovaj intervju, kao i ekskluzivne snimke iza scene sa snimanja spota I Was Here čiju premijeru i dan kada će čitav svet slaviti humanost nestrpljivo čekamo. Vi se do tada, ukoliko niste već, priključite ovoj akciji na sajtu whd-iwashere.org.


No comments:

Post a Comment