Pratite nas na Fejsbuku - i dalje smo aktivni!

Jul 7, 2012

Mathew Knowles: Dva albuma Destiny's Child u novembru!

Otac Beyoncé i nekadašnji menadžer Destiny's Child otkrio je za Huffington Post buduće planove svoje diskografske kuće Music World Entertainment koji uključuju i nova izdanja jedne od najuspešnijih ženskih grupa svih vremena.
O nastavljanju uspeha svoje muzičke kuće koja ove godine obeležava 20. godinu postojanja, Mathew Knowles je izjavio:
... Da bi napredovali [sa ''Music World Entertainment''], moramo biti mudri sa kim sklapamo partnerstva. Još uvek imamo poslovnu saradnju sa kućom ''Sony'' i u novembru ćemo objaviti dva kompilacijska izdanja Destiny's Child sa novim muzičkim materijalom. Dakle, počećemo da radimo strategijske stvari kao što je ova.
Mathew Knowles objašnjava da će to biti sav objavljeni materijal ovog muzičkog tria sa dopunom u vidu neke ranije neobjavljene muzike. Kada je u pitanju potencijalna turneja Destiny's Child u cilju podrške ovim budućim izdanjima, on dalje govori:
Neće [biti turneje] sa prvim izdanjem. Da bi se stvorila jedna turneja potrebno je oko godinu dana planiranja, ali pre svega potrebna je želja samih umetnika da to učine. A ja mislim da su devojke još uvek zadovoljne u svojim solo karijerama. Nadam se da će u narednih 5 godina doći do turneje povodom ''ponovnog okupljanja'' i mislim da bi to bilo sjajno. Najteži deo bio bi odabir pesama za izvođenje, jer bismo pokušali da napravimo mešavinu njihovih solo hitova i onih sa Destiny's Child.

No comments:

Post a Comment