Pratite nas na Fejsbuku - i dalje smo aktivni!

Jul 4, 2012

Beyoncé uskoro počinje da sprema novi album?

Već smo u više navrata bili u prilici da čujemo kako glasine, tako i izjave nekih saradnika Beyoncé u vezi sa njenim povratkom u studio. Sada je sve izvesnije da će do toga, ukoliko već nije, zaista doći, i to veoma brzo.
beyonce.com
Portal Culture Map prenosi da je Queen Bey juče bila u specijalnoj privatnoj poseti hjustonskom muzeju The Menil Collection, zajedno sa sestrom Solange Knowles, majkom Tinom Knowles i 3 prijatelja.

Kako se navodi, Bey je Tobyju Kampsu, održavalacu pomenutog muzeja, rekla da upravo namerava da započne pripremu novog albuma, ali i da želi da, pre nego što do toga konačno dođe, poseti teksaški grad Marfu i muzej The Chinati Foundation kako bi pogledala dela umetnika Donalda Judda i Dana Flavina.

Direktor za komunikaciju muzeja Menil, Vance Muse, otkrio je da su Beyoncé i posetioci bili posebno zainteresovani za plave slike Yvesa Kleina, ali i za dela Magrittea, Maxa Ernsta i Victora Braunera.

Kada je u pitanju muzički pravac koji će na 5. albumu biti zastupljen, prema portalu The YBF, Beyoncé je na skorašnjim Revel koncertima upitala publiku:
Želite da plešete? Želite li balade? Malo rock'n'roll-a? Soul? Šta mislite o tome da uradim sve ovo?

Kakav bi Vi voleli da bude sledeći album Beyoncé?

No comments:

Post a Comment