Pratite nas na Fejsbuku - i dalje smo aktivni!

Apr 18, 2012

Objavljen pobednik takmičenja za remix pesme ''End of Time'', najavljeno lansiranje EP ''4: The Remix''

Nakon nešto više od mesec dana od završetka takmičenja za remix njenog sledećeg svetskog singla - pesmu End of Time (koja će u Ujedinjenom Kraljevstvu biti objavljena 22. aprila kada se očekuje i premijerno objavljivanje spota), Beyoncé je juče konačno otkrila ime autora najboljeg End of Time remixa u konkurenciji koja broji skoro 3000 prijava za ovaj muzički konkurs.

U pitanju je producent poljskog porekla Radzimir Debski, pod pseudonimom Jimek, čiji je remix žiri - u sastavu Isabella Summers iz benda Florence & the Machine, poznati holandski DJ Afrojack, zatim DJ-producentski tim WAWA, DJ Jus-Ske, i, naravno, Beyoncé - ocenio najboljim prema kriterijumima originalnosti, kreativnosti i muzikalnosti.

Pored nagrade u vidu 4 000 USD i pojavljivanja na najnovijem muzičkom izdanju Beyoncé, za pobednika ovog takmičenja Queen Bey je spremila i specijalno iznenađenje, lično stupajući u kontakt sa njim - putem Skype-a! Pogledajte ovaj veoma dirljiv video-razgovor u nastavku:


End of Time (Jimek Remix) poslušajte ispod:



Pored 5 drugih imena kao što su Dave AudéDJ Escape & Tony Coluccio, Jimek će se sa svojim remixom naći na novom klupskom extended play izdanju albuma 44: The Remix (slika ispod) koji će biti digitalno objavljen 24. aprila.


Spisak pesama:

1. Run the World (Girls) (Dave Audé Club Remix)
2. Countdown (Isa Machine Remix)
3. Best Thing I Never Had (Lars B Remix)
4. Love on Top (DJ Escape & Tony Coluccio Remix)
5. End Of Time (WAWA Extended)
6. End Of Time (JIMEK Remix)

No comments:

Post a Comment