Pratite nas na Fejsbuku - i dalje smo aktivni!

Apr 5, 2012

Beyoncé uskoro na Tumblr-u, novi dizajn zvaničnog sajta u pripremi

''Spremite se!'', poručuje nam Matthew
Matthew Siskin, osnivač kompanije Desinged Memory i osoba zadužena za budući izgled zvaničnog sajta Queen B, putem Twitter-a neumorno interaguje sa našom fan bazom i obasipa BeyHive zanimljivim i svežim informacijama (ili pomalo zagonetnim nagoveštanjima) o budućim projektima iz sveta naše omiljene dive, detaljno nas uvodeći u čitav proces ''iza scena''.

Najnovija vest koja nam stiže iz njegovih tweet-ova tiče se otvaranja još jednog zvaničnog Beyoncé-bloga na popularnom Tumblr-u (podsetimo se, prvi put je to bilo ''upoznavanje'' sa malom Blue, iza čega takođe stoji Designed Memory).

Matthew piše ''da ćemo se otopiti'' kada veoma uskoro budemo bili u prilici da bacimo pogled na ''normalan'' život Beyoncé i pogledamo čak 150 slika iz njene privatne arhive, a sve to nas očekuje na adresi beyonce.tumblr.com (sajt je trenutno zaključan usled njegovih priprema). Neke od pomenutih fotografija pogledajte ispod.


Do skora nezvanični naziv naše svetske fan baze (BeyHive), zahvaljujući Matthewu, postao je zvaničan i prihvaćen lično od strane Queen B koja nam je ostavila specijalnu poruku (odnosno, poruke):


U nastavku pogledajte i fotografije sa spremanja novog dizajna portala BeyonceOnline.com:

No comments:

Post a Comment