Pratite nas na Fejsbuku - i dalje smo aktivni!

Sep 23, 2012

''Dance for You'' još jedan Top 10 hit za Beyoncé

Iako nije zvanično objavljena kao singl, pesma Dance for You sa deluxe izdanja albuma 4 beleži odličan uspeh na američkim top listama, te ove nedelje boravi na 10. mestu Billboardove liste R&B/Hip-hop pesama.

Ovo je 6. pesma sa poslednjeg albuma Beyoncé na pomenutoj listi, odnosno 4. koja je uspela da dođe do Top 10 sekcije (prethodno se Love on Top probila do 1. pozicijeParty do 2., Best Thing I Never Had do 4., Countdown do 12., a Run the World (Girls) do 30.). Zanimljivo je to što je i sa prethodnim albumima Dangerously in Love i B'Day Queen Bey ostvarila identičan uspeh - dakle, sa oba albuma svojevremeno je imala po 4 pesme među 10 najuspešnijih na R&B/Hip-Hop chartu.

Na ovaj način, Bey je dobila impresivnu 19. pesmu u solo karijeri koja je uspela da uđe u Top 10 na Billboardovim top listama, čime je samo ojačala svoj već postojeći rekord za pevačicu sa najvećim brojem pesama u Top 10. Iza Beyoncé sledi nešto manje uspešna Alicia Keys sa ''samo'' 14 Top 10 pesama.

Takođe, napomenimo da je na Billboardovoj Mainstream R&B/Hip-Hop listi, koja se bazira na podacima o učestalosti emitovanja pesama na radio stanicama, Dance for You čak 5. pesma Beyoncé sa albuma 4 koja se našla među 10 najuspešnijih, što joj nije pošlo za rukom ni sa jednim prethodnim albumom.

Svaka čast, Queen Bey!



No comments:

Post a Comment